ISPARTA / MERKEZ - HIZIRBEY ANAOKULU

02462502019
HIZIR BEY MAH. 1557 SOKAK NO9
Vizyon
Vizyonumuz; Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak; çocuk merkezli, milli ve manevi değerlere bağlı, özünü kaybetmeden tüm yeniliklere açık, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile sürekli kendini geliştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE KAÇIRILAN FIRSATLARIN YAŞAM BOYU YAKALANAMAYACAĞI BİLİNCİYLE SAĞLAM TEMELLERE SAHİP BİREYLER YETİŞTİRMEK.
DOĞAL GAZ
HALK OTOBÜSÜ, ÖZEL OTO
MERKEZ HIZIRBEY MAHALLESİ
MERKEZ HIZIRBEY MAHALLESİ
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU. TEMİZ OKUL BELGESİ. SIFIR ATIK BELGELİ İLK OKULÖNCESİ EĞİTİM KURUMU.AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
OKULUMUZ 2021 YILINDA ULUSAL KALİTE BELGESİ ALMIŞTIR. 2021 SENESİ İTİBARİYLE ÜÇ e-TWİNNİNG PROJEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.