ISPARTA / MERKEZ - HIZIRBEY ANAOKULU

VERGİ GELECEĞİMİZİN ANAHTARIDIR.

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi, yerleştirilmesi, farkındalığının artırılması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası "Vergi Haftası" olarak kutlanmaktadır.

26 Şubat - 3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan 35. Vergi Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak, küçük öğrencilerimizin ileride dürüst birer vatandaş olma yolundaki ilk adımlarından birinin atıldığı Hızırbey Anaokulunda Vergi Bilinci Çalışmaları düzeye uygun olarak işlenmeye başlamıştır.

Ara

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kadına yönelik şiddetin nedenleri ve önlenmesi ilke ilgili e konfarans düzenlenecektir. MAKU Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Savi ÇAKAR başkanlığında düzenlenecek e konfrasa bütün velilerimiz davetlidir.  Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Youtube Kanalı linki